Home/Новини/Windows Phone Tango увеличава броя приложения във фонов режим до 8

Windows Phone Tango увеличава броя приложения във фонов режим до 8

Published On: 10/08/2012
Докато чакаме да започнат продажбите на телефоните с Windows Phone Tango (или Windows Phone 7.5 Refresh), а след това ъпдейтът да достигне и до съществуващите устройства, преди дни в интернет неофициално се появи и първият ROM файл, съдържащ платформата. Разбира се, с него веднага се захванаха ентусиастите от форумите на XDA Developers, които успяха да открият и някои неща, неизвестни досега за това издание.

Сред по-интересните открития е увеличаването на броя приложения, които могат да работят във фонов режим. Досега тази функция предлагаше най-много 5 записа, но с Tango се добавят още 3. На пръв поглед това не е кой знае какво, но при всекидневна работа очакваме да се окаже доста полезно.

Вече стана ясно, че дори и телефоните с 256МВ RAM памет и Windows Phone Tango ще имат възможност за многозадачна работа, но с приложения, които не използват повече от 90МВ RAM. Според XDA Developers новата версия на WP ще има подобрени функции за управление на паметта и ще използва около 30МВ по-малко в сравнение с Mango.


източник XDA-Developers
текст mobilebulgaria
Свързани статии