Home/Новини/Windows Phone Tango идва през пролетта, Apollo в края на 2012 г.

Windows Phone Tango идва през пролетта, Apollo в края на 2012 г.

Published On: 15/12/2011
Вече почти всички телефони с Windows Phone получиха версия Mango и е време да обърнем внимание на следващите версии на платформата, по които работи Microsoft. Знаем, че ще носят името Tango и Apollo и ще се появят през 2012 г., но досега липсваше официална информация за тяхната премиера. От сайта WMPoweruser са готови да разсеят неизвестните с получен от тях план за развитието на Windows Phone.

Ако приемем, че е автентичен, документът показва, че версия Tango се очаква през второто тримесечие на годината, и както беше известно и досега, ще позволи създаването на бюджетни смартфони с WP. Слуховете подсказваха, че тази версия може да бъде представена от Nokia и Microsoft още в началото на януари по време на изложението CES 2012.

 

Според документа следващото издание на платформата ще е Apollo и то ще се появи през последното тримесечие на 2012 г., но не е ясно дали става дума за достигането на софтуера до крайните потребители, или за предоставянето му на производителите на телефони. В описанието на тази версия се посочва добавянето на възможности за бизнес потребителите, както и създаването на супертелефони – това най-вероятно се отнася за поддръжката на процесори с 2 и повече ядра. Тогава Microsoft планира и да увеличи значително обемите на продавани устройства.

http://wmpoweruser.com/leaked-windows-phone-roadmap-gives-us-a-peak-into-the-future/
Свързани статии