Home/Новини, Съвети/Windows Phone 7 micro sd upgrade (HTC Trophy от 8gb на 16gb)

Windows Phone 7 micro sd upgrade (HTC Trophy от 8gb на 16gb)

Published On: 10/08/2012
Microsoft не разрешава сменянето на картата памет от потребителя, но разбира се с отвертка и търпение това е напълно възможно.

Ще загубите всички данни, които имате на телефона, версията на firmware-a ще остане същата и по-важно гаранцията ще стане невалидна! Правите това на ваш собствен риск! winphonebg.com не носи отговорност.

Нужни инструменти: какъвто и да е размер и клас microSD, кръстата отвертка, “еврейска” отвертка (torx (T4)), HTC Trophy.

 

 

Стъпка едно: Развийте всички винтове на гърба на устройството.

 

Стъпка две: използвайте СИМ картата, за да свалите капака. СИМ-карта е най-подходяща за случая, защото няма да навреди или одраска пластмасовите части на устройството.
 

 

Стъпка три: намерете микро SD слота и премахнете предпазващата лепенка.
 

 

Стъпка четири: сменете старата Micro SD с новата.
 

 

Стъпка пет: върнете всички части по местата им и сглобете телефона.
 

Стъпка шест: Ако сега включите устройството, ще ви покаже грешка! Трябва да направите hard reset на телефона. Уверете се, че телефонът е изключен. Задръжте едновременно volume Up и Down бутоните и бързо натиснете бутона за включване (Power on), като продължавате да държите volume Up и Down докато не видите бял екран с указания как да направите reset! Натиснете бутона за звука (единия) и изчакайте. След като сте рестартирали ще получите вашето устройство с по-голяма памет за съхранение и настройки, като изваден от кутията!
 

 

 

thewp7phones.com
Свързани статии