Home/Новини/VIVACOM дава безплатен неограничен мобилен интернет с всяка Nokia Lumia до края на февруари

VIVACOM дава безплатен неограничен мобилен интернет с всяка Nokia Lumia до края на февруари

Published On: 20/05/2013
Press Release. Безплатен интернет с всеки закупен смартфон Nokia Lumia от VIVACOM  до края на февруари. За срок от една година потребителите получават всеки месец 300 MB на маскимална скорост за свободно сърфиране в най-добрата 3G мрежа в България, независимо от избрания тарифен план. Така те ще могат да се възползват от всички функции на хитовите телефони, без да се притесняват от допълнителни утежнения на месечната си сметка.

Потребителите получават 300 MB на маскимална скорост за свободно сърфиране в мрежата на оператора.

За всеки закупен телефон от серията Lumia ще бъде осигурен допълнителен пакет +Dата M с неограничен трафик и включени 300 MB на максимална скорост на месец. Моделите от серията Lumia залагат на мощен процесор, ярък дисплей и разнообразие от цветови гами, които да персонализират устройството, според вкуса на потребителя. Операционната система на Microsoft се представя с бързина и удобен и лесен за свикване интерфейс, дори за потребители, които за първи път хващат „умен” телефон в ръката си.

Смартфоните предоставят възможност на притежателите им да персонализират над 200 цветни прозорци с приложения на екрана си и да групират важните контакти с всички живи ъпдейти от Facebook, Twitter и Linkedin на едно място. Смартфоните от серията поддържа UMTS, Wi-Fi и GPS, A-GPS, Cell ID, Wi-Fi позициониране и безплатната гласова навигация.

http://vivacom.bg/
Свързани статии