Home/Windows Phone приложения и игри, Новини/Skype и SkyDrive за Windows Phone с ъпдейти

Skype и SkyDrive за Windows Phone с ъпдейти

Published On: 10/08/2012

Skype за Windows Phone вече е с финалната версия 1.0 (1.0.0.67) и е налична в Marketplace тук. Сега Skype зарежда значително по-бързо, но за съжаление все още не е налична работа във фонов режим. Въпреки това новите функции са възможността за търсене и добавяне на абонати, обаждания до фиксирани телефони, различни оптимизации и минимални подобрения. Добавена е опция за видеоразговори в портретен режим и допълнителни възможности за управление на контакти като приемане на покани, блокиране и отблокиране. Тово, което забелязах, че липсва е възможността за сменяне на състоянието – Online, Away, DND, Invisible.
 

Засега изглежда, че приложението няма да е достъпно за телефони с Tango тъй като изисква 512MB RAM памет. Това обаче може да се промени по-късно.Очаква се Microsoft да интегрира по-сериозно Skype в следващото издание на платформата (Windows Phone 8), което очакваме по-късно през годината.
 

 

 {youtube}AF2HRYdPnAM|600|400|0{/youtube}
 

Другото приложение, което днес получи ъпдейт е SkyDrive v.2.0. Новото, което се забелязва от пръв поглед е преработения UI и добавените опции. Възможността за избиране на множество файлове и преместването/триенето им наведнъж е наистина доста удобно. Другото интересно е възможността да променяте permissions на папки и файлове директно от приложението, като избирате с кои контакти от People Hub да споделяте (да разглеждат или редактират). То може да бъде намерено тук в Marketplace.
 


Как да: форсираме ъпдейт в Marketplace

Свързани статии