Home/Новини/Skydrive вече е 7GB, въпреки това може да запазите своите 25GB

Skydrive вече е 7GB, въпреки това може да запазите своите 25GB

Published On: 10/08/2012
Днес Microsoft анонсира, че свободното пространстов в безплатната облачна услуга Skydrive ще бъде намалено на 7GB. Проучване показва, че 99.94% от потребителите използват много по-малко пространство от 7GB. 

Все пак, ако вече използвате повече от 4GB, няма за какво да се тревожите, тъй като ще запазите своите 25GB безплатно! Ако пък сте от тези 99% и използвате по-малко от 7GB и сте качили файлове до 22 Април, тогава имате опцията да запазите тези 25GB, като направите безплатен ъпгрейд. Ако пък никога не сте използвали Skydrive или сте нов потребител, то ще си останете сам с лимита от 7GB.

От Microsoft представиха и възможността да увеличите допълнително пространството си чрез доплащане:

Skydrive


От днес вече може да свалите и приложението на Skydrive за PC, Mac, iPhone и iPad, както и за Windows Phone, което получи ъпдейт до 2.0


{youtube}_Bfmk6r4DVM|600|400|0{/youtube}


Облачната услуга на Google вече е факт. Това стана ясно, след като тази седмица компанията официално пусна своето приложение Google Drive. Услугата за онлайн съхранение е съвместима с Mac и Windows платформи, както и с устройства, работещи под управлението на Android и iOS. Google Drive предлага 5 GB безплатно пространство за съхранение на данни, което ще може да се разширява срещу съответното заплащане. 


Конкурентни облачни услуги като Box и SugarSync предлагат само 5GB безплатно, а Dropbox – едва 2GB, така че и сега SkyDrive си остава начело, но, все пак, никой потребител не обича да го ощетяват от нещо, дори да не го ползва.


Вие използвате ли Skydrive или имате друга облачна услуга, която предпочитате?


MSDN

 

 
Свързани статии