Home/Новини/Скоро Nokia пуска услугата Nokia Reading

Скоро Nokia пуска услугата Nokia Reading

Published On: 10/08/2012
През февруари на Световния мобилен конгрес в Барселона, Nokia анонсираха нова услуга за любителите на електронните книги наречена Nokia Reading.

Съвсем наскоро, руски източници съобщиха за пускането на тази услуга, която първоначално ще бъде достъпна за руските потребители, а след руския релийз, Nokia Reading ще се появи във Великобритания, Германия, Италия, Франция и Испания.

От тази услуга ще могат да се възползват собствениците на смартфоните Nokia Lumia 800, Nokia Lumia 710 и Nokia Lumia 610, а на смартфона Lumia 900 тя ще бъде предварително инсталирана от самото начало.

Възможностите на Nokia Reading са много очевидни – тя позволява купуването и изтеглянето на електронни книги в различни формати. С тази услуга, за потребителите ще бъдат достъпни безплатно хиляди класически произведения.

В Nokia Reading ще присъства възможност, позволяваща доближаването до традиционното четене – програмата ще помни последното място до което сте стигнали по време на четене в книгата ако случайно работата му внезапно е била прекъсната.

Конкретните срокове за пускането на Nokia Reading все още са загадка. Но източници твърдят, че “няма да се чака много”.


kaldata.com 
Свързани статии