Home/Новини/Samsung Marco и Odyssey – новите смартфони с Windows Phone 8

Samsung Marco и Odyssey – новите смартфони с Windows Phone 8

Published On: 10/08/2012
Samsung Marco и Odyssey са кодовите имена на първите смартфони с Windows Phone 8 на южнокорейците, за които днес научихме още малко детайли. Според информация от sammobile.com моделът Marco ще има индекс GT-I8370, а Odyssey ще бъде GT-I8750, което подсказва още веднъж, че вторият апарат ще бъде по-функционален. И двата смартфона ще излязат на пазара под бранда Omnia, но все още не са ясни пълните им търговски имена.

 

 За Samsung I8570 преди беше известно, че ще има 4,65″ дисплей, но новата информация подсказва, че диагоналът ще бъде 4,8″. Панелът ще е от типа Super AMOLED HD и ще предложи резолюция от 1280 х 720 пиксела. Вградените камери са с резолюция 8МР и 1,9МР, а вградената памет ще е два варианта – 16GB или 32GB. Разбира се, не е пропуснат и слот за допълнителна. Премиерата на двата смартфона очакваме през последното тримесечие.

 

Marco ще бъде позициониран в средния клас, а Odyssey във високия, като и двете устройства очакваме да бъдат представени в последното тримесечие на 2012 г. Припомням ви, че Nokia и HTC ще покажат своите смартфони с Windows Phone 8 още през септември.
Свързани статии