Home/Новини/Press Release: Nokia Lumia 530 с до 60% отстъпка за лоялните клиенти на VIVACOM

Press Release: Nokia Lumia 530 с до 60% отстъпка за лоялните клиенти на VIVACOM

Published On: 12/08/2014
Един от най-новите смартфони в семейството на Nokia Lumia 530, ще се предлага с отстъпка в цената в размер на до 60% за лоялните клиенти на VIVACOM през целия месец октомври.

Притежателите на валидна VIVAClub карта ще могат да се сдобият с устройството на промоционална цена от 0.60лв. на месец при подписване на нов или подновяване на съществуващ двугодишен договор за план Net&Call XXL, МаxiCall XXL или MegaCall XL+. Отстъпките са валидни и при заплащане в брой и достигат до 60% от стандартните цени на Nokia Lumia 530.Смартфонът е наличен в класическите цветове тъмно сиво и бяло.

Nokia Lumia 530 предлага оптимална производителност в компактен размер. Устройството разполага с 4‘‘ TFT дисплей, 5MP камера и четириядрен 1.2GHzпроцесор, който се справя лесно дори с най-тежките приложения. Високата производителност на Nokia Lumia 530 се гарантира още от най-новата версия на операционната система Windows Phone 8.1, предлагаща разнообразие от нови функции. Една от тях е Action Center, при която с плъзгане по екрана се показват получените съобщения, предупреждения и бързи настройки, събрани на едно място.

Новият смартфон на Nokiaразполага с 4GB вградена памет и възможност за добавяне на още 128GB допълнително място за съхранение чрез SD карта. Освен това, притежателите на смарт устройството получават безплатно 15GB пространство в OneDrive, в което могат да съхраняват любимите си файлове – музика, видеа, филми, приложения.

http://www.vivacom.bg/bg/residential/ustrojstva/mobilni-telefoni/nokia-lumia-530.html
Свързани статии