Home/Новини/Nokia Lumia 920 с Pureview и Lumia 820 с Carl Zeiss

Nokia Lumia 920 с Pureview и Lumia 820 с Carl Zeiss

Published On: 10/08/2012
Nokia World е само след три дни и по традиция слуховете и изтеклата информация около бъдещите модели в този момент започват да излизат неконтролируемо в интернет. Така в Twitter акаунта, който по-рано пусна снимки на непознат таблет от HTC, сега се появиха изображения на първите смартфони Nokia Lumia с Windows Phone 8. 

Сред малкото споделена с кадрите информация са моделите на устройствата, под които ще ги видим на пазара. По-високият клас смартфон ще бъде Nokia Lumia 920, познат досега с кодовото име Phi. Въпросният ще има 4.5″ HD дисплей, ще се предлага в различни цветове и ще има камера с технологията PureView, която обаче знаем, че няма да бъде с 41 МР резолюция, както при Nokia 808 PureView. И все пак, ако дори и 21 МР, както се очаква, бъдат достатъчни за магията на PureView – моделът звучи достатъчно впечатляващо.

 

 

Nokia Lumia 820 пък изглежда ще бъде едно стъпало под 920, като ще разполага с по-малък 4.3″ дисплей и камера без PureView, но с Carl Zeiss оптика. Дисплеят вероятно отново ще е HD, или поне се надявам. Освен това изглежда Lumia 820 също ще се предлага в много цветови варианти на корпуса.

Освен тези две устройства обаче на Nokia World на 5-и септември Nokia би трябвало да покаже и смартфони с Windows Phone 8, но от по-нисък клас. 

 

{youtube}moJ9T5pgKkA|600|400|0{/youtube}

 

текст: nixanbal.com

източник: https://twitter.com/evleaks

 
Свързани статии