Home/Новини/Nokia Lumia 900 от днес се продава във Великобритания с инсталиран Windows Phone Tango

Nokia Lumia 900 от днес се продава във Великобритания с инсталиран Windows Phone Tango

Published On: 10/08/2012
От днес официално флагмана на Nokia – Lumia 900 – се продава извън щатите, а именно във Великобритания. Международната версия на телефона няма LTE, но за сметка на това разполага с HSPA+. Устройството с 4.3″ дисплей и Windows Phone 7.5 се продава от PHONES4U в бяло и черно като с двугодишен план от Vodafone може да се вземе безплатно (месечната такса е £36.00).

Другите характеристики на Lumia 900 са 8 MP камера и Carl Zeiss оптика с двойна LED светкавица, 4.3 inch AMOLED екран с Gorilla Glass, 16GB памет, 1.4 GHz процесор

 

The Verge съобщава, че освен ексклузивните за Nokia приложения – Drive и Music – британската версия на Nokia Lumia 900 има всички последни ъпдейти от Microsoft, включително OS build 8773.98. Този билд се смята за “официален” Windows Phone 7.5 Refresh (Tango). 


От Microsoft не уточняват още кога въпросния ъпдейт ще потече към сегашните устройства, но от компанията са обещали, че актуализацията ще тръгне към потребителите след като на пазара бъдат пуснати смартфоните с предварително инсталиран Windows Phone Tango.

 

{gallery}smartphones/nokia/UK Nokia lumia 900{/gallery}
Свързани статии