Home/Новини/Nokia Lumia 719 – среден клас WP смартфон

Nokia Lumia 719 – среден клас WP смартфон

Published On: 10/08/2012
Фактът, че Nokia подготвя Windows Phone-смартфон от среден клас с индекс 719 , стана известен още в края на миналата година. Въпреки това, до този момент такъв апарат все още не е представен. Днес в мрежата се появи първата по-конкретна информация за това устройство на финландския производител.

Известно е, че продуктът наскоро е бил одобрен от организацията Bluetooth SIG , освен това, бяха оповестени някои от неговите спецификации.
 

Nokia Lumia 719 има 3,7-инчов сензорен екран ClearBlack, 5-мегапикселова камера с поддръжка на HD-видео запис. Също така е обявена тясна интеграция с различни социални услуги.

В описанието на модела е смущаващ само един момент – географията на продажбите, която се очаква да обхване Азия, Северна и Южна Америка. Затова е напълно възможно това да е “американско-азиатският двойник” на популярния Nokia Lumia 710 .

Предполага се, че ще узнаем тази информация на MWC 2012. Досега в мрежата се появиха сведения за цял арсенал нови устройства на финландския производител, които също ще бъдат представени на предстоящото изложение.
източник: bluetooth.org

текст: kaldata.com
Свързани статии