Home/Новини/Nokia Lumia 610 ще поддържа NFC

Nokia Lumia 610 ще поддържа NFC

Published On: 10/08/2012
В YouTube се появи за кратко видео, което разкрива нов модел на Nokia от серията с Windows Phone. Всъщност става въпрос за Lumia 610 NFC, което е вече познатият смартфон, но с поддръжка на технологията NFC.

Видеото бе свалено от официалния канал на финландците, но все пак се появи отново благодарение бързата реакция от страна на сайта NokiaBuff. В него можете да видите някои основни възможности, които NFC поддръжката позволява – връзка с аксесоари като Nokia Play 360 например, а също и разчитане на информация от NFC тагове. За Nokia Lumia 610 NFC се предвижда и възможност за разплащания чрез технологията MasterCard PayPass.

 

Nokia Lumia 610 беше и първият телефон Lumia, за който бе потвърдено, че ще предлага споделяне на интернет връзка от оператора през Wi-Fi.


Няколко минути по-късно Nokia официално обяви, че Lumia 610 NFC е нова версия на модела с NFC поддръжка. Първият оператор, който ще предлага смартфона, е Orange във Великобритания. Nokia Lumia 610 NFC ще се появи в началото на третата четвърт на годината, т.е. вероятно през юли.


{youtube}Skpt9I-BxYg|600|400|0{/youtube}


nixanbal.com
Свързани статии