Home/Новини/Nokia Lumia ще получат нови екстри в камерата

Nokia Lumia ще получат нови екстри в камерата

Published On: 10/08/2012
Nokia е напълно отдадена на смартфоните си от серията Lumia и на този етап се стреми да ги разграничи от останалите модели с Windows Phone, осигурявайки им различни ексклузивни приложения собствена разработка. Последната новина в тази връзка е, че камерите на Nokia Lumia ще получат добавка с няколко нови екстри – Smart Group Shot, Action Shot, Panoramic и Self-timer.

Panoramic ще донесе възможност за панорамна снимка, Self-timer, разбира се, е отложено снимане за автопортрети, но по-интересни са другите два режима. С Action Shot камерата прави няколко (8) поредни снимки с едно натискане на “спусъка”, а Smart Group Shot се използва при снимка на повече хора. Работата на тази екстра е да направи 5 кадъра и да ви позволи да изберете на кои от тях е излязъл най-добре всеки от вашите приятели. След това Smart Group Shot ще ги компилира в една снимка.

 

{youtube}RupEbiefeYk|640|400|0{/youtube}
 

Т.нар. Camera Extension ще се появи като ново приложение в списъка на Nokia Lumia, но екстрите всъщност ще бъдат достъпни и ако се ползва стандартното приложение за камерата – от нейните настройки.
 

{youtube}JNv-BpMDAi0|640|400|0{/youtube}

 

Новината изглежда идва от обучение за служителите на Nokia в Китай, където финландците вече завладяват сериозни позиции с Windows Phone. Все още не е ясно кога точно ще се появи Camera Extension, но ще ви държа в течение.

 

източник BlogJackPhone
текст nixanbal.com
Свързани статии