Home/Новини/Mtel с до 25GB облачна услуга за своите клиенти, ще има и приложение за Windows Phone 8

Mtel с до 25GB облачна услуга за своите клиенти, ще има и приложение за Windows Phone 8

Published On: 20/05/2013
Всички абонати на най-актуалните в момента тарифи Мтел Смарт получават достъп до по-голямо безплатно Cloud пространство, което според тарифния план, е между 10 и 25 GB.

Трафикът в „облака” е безплатен, с неограничена скорост и не изчерпва от включените в плана мегабайти.

Клиентите на други тарифни планове и на предплатени услуги получават 1 GB безплатно Cloud пространство, като трафикът се таксува според използвания абонамент.

С иновативната услуга на Мтел прехвърлянето на снимки и други важни файлове при смяна на смартфон или компютър вече не е проблем – всички данни са защитени в „облака”. Дори и при кражба или загуба на някое устройство, информацията може да се възстанови лесно и безпроблемно.

Cloud позволява още преглеждане и обработване на снимки онлайн, както и създаване на плейлисти с любими песни, клипове и видео, които са качени в него. Услугата позволява директно споделяне на съдържание във Facebook или изпращане на избрани файлове на e-mail.

Информацията може да се качва и обменя през смартфон, таблет или компютър. С няколко докосвания или движения на мишката клиентите на Мтел достигат до своите най-ценни файлове, създадени от всички устройства.

Към момента има приложения за Windows и Android, като се очаква и такова за Windows Phone 8!

Повече информация на http://www.mtel.bg/cloud
Свързани статии