Home/Новини/Microsoft ще продават отключен Nokia Lumia 800 в магазините си

Microsoft ще продават отключен Nokia Lumia 800 в магазините си

Published On: 10/08/2012
Nokia Lumia 800 безспорно е един от най-дългоочакваните смартфони с Windows Phone, които очакваме на пазара скоро. С цел да стимулират продажбите на модела и едновременно с това да привлекат повече посетители във физическите си магазини, от Microsoft съобщиха, че ще продават отключена версия на смартфона ексклузивно във въпросните магазини.

Срещу $900 потребителите ще могат да си купят цял пакет, който включва смартфона, слушалки Nokia Purity HD Stereo от Monster, Bluetooth слушалки Nokia Luna и тонколона Nokia Play 360°. Според Cnet.com, посетителите на магазините на Microsoft ще имат избор от два цвята – черен или цикламен (който ще върви с бяла тонколона).

Комплектът със сигурност не звучи зле, но цената му е доста висока, особено като се има предвид, че смартфонът ще струва много по-малко от магазин на някой мобилен оператор. Много потребители, например, мислят да изчакат до появата на друг модел от серията – Nokia Lumia 900 – който също ще се продава доста изгодно в абонаментен план на мобилен оператор.

Иначе, моделът Lumia 800 има някои доста интересни характеристики, сред които 8,1-мегапикселова камера, запис на HD видео, 16GB вградена памет и 512MB RAM и поддръжка на най-важните технологии като GPRS, WiFi, EDGE, XHTML, Bluetooth, microUSB и други.

 

Източник: Kaldata.com
Свързани статии