Home/Новини/Обновена: Microsoft пуска ъпдейтът Lumia Cyan и Windows Phone 8.1

Обновена: Microsoft пуска ъпдейтът Lumia Cyan и Windows Phone 8.1

Published On: 20/05/2013
Microsoft обяви, че Lumia Cyan с Windows Phone 8.1 започва да се разпространява от днес. Ъпдейтът ще достигне до потребителите в различните страни по различно време следващите седмици, а наличността може да следите в страницата на Nokia.

{youtube}GceaQE12dGk{/youtube}

С Windows Phone 8.1 потребителите ще получат център за нотификации, още един ред плочки на началния екран, добавяне на снимка за фон на плочките, персонален дигитален асистент Cortana, клавиатурата Word Flow и др.

Актуализацията Lumia Cyan ще подобри приложенията Nokia Camera, Creative Studio и Storyteller. Nokia Camera получава опростен потребителски интерфейс с лесен достъп до редактиране и споделяне на снимки, както и мащабиране и изрязване. Освен това,  Creative Studio 6 (CS6) ще бъде достъпен директно от обновения Camera Roll. Добавя се и функцията Living Images, която представлява поредица от снимки, събрани в един анимиран кадър.

Lumia 1520 и Lumia Icon ще поддържат Dolby Digital Plus 5.1 звук. Също така ще бъдат подобрени цветове на снимките, снимките при слабо осветление, заснетите в RAW DNG формат, както и непрекъснатият автофокус. Ще бъдат интегрирани Screen Share за споделяне на екрана и SensorCore SDK Beta.

Ъпдейт: Lumia Cyan може да изтеглите още сега за Nokia Lumia 625, 925.

Източник: Microsoft

 
Свързани статии