Home/Новини/Microsoft преименува Marketplace на Windows Phone Store

Microsoft преименува Marketplace на Windows Phone Store

Published On: 10/08/2012
WP Central
Преди няколко дни Microsoft пусна обновена версия на Windows Phone Dev Center, познат ни като App Hub. От Microsoft обещават да работи много по-бързо, когато е подложен на голямо натоварване. В допълнение сайтът ще поддържа PayPal като начин за разплащане с авторите на приложения.

 

Освен визуалната промяна на сайта, другите промени включват активиране на системите, необходими за функцията за закупуване на съдържание през приложенията за Windows Phone 8; възможност за добавяне на хиляди потребители като бета тестери на дадено приложение; опростено вписане и публикуване на приложения; оптимизиране на инструментите за анализиране на изтеглянията на приложенията и др.


И докато страниците на сайта още говорят за Windows Phone Marketplace, започва да се появява и наименованието Windows Phone Store.


 

 

Windows 8 вече си има Windows Store, така че най-вероятно е дошло времето и Windows Phone да има своя Windows Phone Store. Да не забравяме и Xbox Music Store, който ще замени досегашната музикална услуга Zune.
Свързани статии