Home/Новини/LG Miracle Windows Phone

LG Miracle Windows Phone

Published On: 10/08/2012
От LG подготвят телефон от среден клас с Windows Phone под името Miracle. В края на миналата година се появиха снимки на прототипа LG Fantasy, който е идентичен с Miracle. LG Miracle, както твърдят слуховете, е бил продаден на XDA член от румънски LG тестер. Захранваният от Mango нов модел на LG разполага с 4-инчов ярък NOVA WVGA дисплей. Освен това в характеристиките на смартфона влизат 1GHz Snapdragonпроцесор, 8GB памет, 5-мегапикселова задна камера с 720p и VGA предна камера. Що се отнася до свързаността, Miracle трябва да пристигне с 14.4Mbps HSPA радио, 5.0GHz 802.11a/b/g/n Wi-Fi и Bluetooth 3.0.

Може би най-интересен е фактът, че LG Miracle също така ще бъде надарен с NFC чип -възможност за четене на тагове.Засега Windows Phone не поддържа тази технология, а скорошни слухове твърдят, че такава съвместимост ще бъде добавена във версията Windows Phone 8 Apollo, която очакваме към края на годината. Ако спецификациите са коректни, това означава, че поддръжката на NFC ще дойде по-рано.

Най-вероятно LG Miracle ще бъде пуснат на пазара през пролетта, след като дебютира на Mobile World Congress в края на този месец.
Източник: pocketnow.com
Свързани статии