Home/Новини/HTC Titan/Triumph ще е първия Windows Phone в Китай

HTC Titan/Triumph ще е първия Windows Phone в Китай

Published On: 10/08/2012
Кой ще успее да победи Nokia, ZTE и Lenovo в надпреварата кой ще пусне първия Windows Phone телефон в Китай? Вчера, при отварянето на нов магазин от официалната верига на HTC в столицата на Китай Пекин, от Sina Tech са забелязали, че от компанията вече приемат предварителни поръчки за Titan, който ще започне да се продава за около 700$ – изненадваща цена, дори и за високия ценови клас.

Всъщност, представители на HTC потвърдиха за пускането на 4.7-инчовия флагман миналата седмица на Международното Мобилно Изложение, но не се наеха да определят точна дата.
 


От това, което се вижда на горната снимка, можем да кажем, че модела много наподобява Triumph. Информацията, идваща директно от HTC е, че нейният първи Windows Phone в азиатската държава ще работи с WP7.5 Tango, като стандартно интегрираните приложения, като Facebook и Twitter, ще са заменени с други, за да се заобиколят ограниченията, въведени в държавата. Същото бе потвърдено и за Nokia от Stephen Elop – представител на финландската компания, в интервю преди няколко месеца.
Kaldata.com
Свързани статии