Home/Windows Phone приложения и игри, Новини/HTC Locations ъпдейтнат, носи офлайн навигация

HTC Locations ъпдейтнат, носи офлайн навигация

Published On: 10/08/2012
След като Nokia пусна Nokia Drive 2.0 с офлайн навигация, днес HTC също ъпдейтна своето приложение Locations до версия 2.1 с поддръжка за офлайн навигация. 

 Вече има възможност да се свали карта за всяка отделна държава. В менюто те са разделени по континенти. Българската карта е с размер 22,82MB. Хубавото е, че има гласова навигация, която също е на български език. Та може да е с мъжки или женски глас и се сваля допълнително. 

Търсенето на адреси става изключително лесно (за разлика от други приложения, като Bing Maps, например). Можете да търсите по пощенски код или да въведете името на улицата. В полето пишете hristo botev 4, например, и излиза списък с улиците съответно в София, Перник,  Враца и т.н. и избирате тази, която търсите. Също така ако напишете Пирогов например, ще излезе болница Пирогов с точния адрес и сайта.


В настройките може още да изберете колко метра преди завой, преди камера (да, има сложени камерите, които засичат скоростта и ви пращат честитка по пощата) да ви предупреждава. Също така ви алармира когато карате с превишена скорост. 


Още в настройките за навигацията има дали да изберете най-кратък маршрут или най-бърз; дали да се избягват магистрали и фериботи. 


Можете да споделите намерен адрес чрез имеил или смс, като в съобщението освен адреса се добавят и точните координато.


Като цяло HTC Locations изглежда наистина чудесно, все още не съм го пробвал в реална ситуация в колата, но съм сигурен, че резултатът ще е отличен.


Можете да свалите HTC Locations от HTC секцията в Marketplace на вашия HTC телефон. За всички други отключени телефони – погледнете тук.

 

Видео: HTC Locations vs. Nokia Drive

 

{gallery}winphone apps/htc locations{/gallery}

Свързани статии