Home/Windows Phone приложения и игри, Новини/Formula 1 пусна официалното си приложение за Windows Phone – струва 49,60 лв.

Formula 1 пусна официалното си приложение за Windows Phone – струва 49,60 лв.

Published On: 20/05/2013
Всички знаете за F1 (Formula 1), а мнозина го следят отблизо и не пропускат старт. За съжаление в България, за да го гледате на живо трябва да сте абонат на Булсатком специално за канала TV+  или пък да го гледате на немски по RTL. Алтернативата 1 час след състезанието по БНТ2 никак не е приемлива! От днес обаче може да следите в реално време развоя на състезанието с официалното приложение на F1 за Windows Phone 8 Timing ’13 CP, но на каква цена – 49,60 лв. при това без пробна версия. Нисъмнено това е едно от най-скъпите приложения в Windows Phone Store.

Срущу близо 50лв. ще получите достъп до live timing, информация за гумите, с които се състезават отделните пилоти в момента, DRS зоните, следене местоположението на болидите по всяко време на пистата, класирането, информация от race контрола, коментар на живо и още много. Timing ’13 CP е едно наистина подробно приложение, даващо ви всевъзможна информация в реално време!

Само за информация цената на приложението за iOS и Android е горе-долу същата.

www.formula1.com
Свързани статии