EURO 2012

Published On: 10/08/2012
Официалното мобилно приложение за Euro 2012 в Полша и Украйна това лято излиза едновременно за Windows Phone, Android и iOS. То ще се предлага още и за Blackberry, Bada и Java и ще представя последните новини около отборите и турнира, коментари на живо (текстови), видео интервюта, статистика, персонализирани push нотификации. 

Феновете ще могат да споделят новини около турнира с приятели и семейство чрез Facebook и Twitter. В допълнение, в приложението са включени функции като Photo Fun, което позволява да добавите към ваша снимка шалче, свирка, жълт картон и т.н. и да я споделите с приятели, също така гео-локация и добавена реалност към картите, за да може лесно да намерите приятели и най-добрите места за гледане на турнира у вас или в чужбина.


Тези, които посетят Полша и Украйна могат да се възползват от вградената услуга за информация при пътуване, да научите повече за градовете и стадионите, които ще посетите, да откриете официалните фен зони на УЕФА в Полша, където феновете могат да посетят Orange area, където да заредите телефоните си, да играете интерактивни игри и да се отпуснете с приятели.


Европейското първенство по футбол ще започне на 8 Юни и ще завърши на 1 Юли.
Свързани статии