Home/Новини, Съвети/Достъп до всички OEM Marketplaces от всеки WP7 телефон

Достъп до всички OEM Marketplaces от всеки WP7 телефон

Published On: 10/08/2012
Едно от малкото неща, в които производителите на смартфони с Windows Phone е в техните ексклюзивни приложения. Всеки производител (HTC, Nokia, Samsung и т.н.) има свой специален раздел в Marketplace, до който имат достъп до само собствени на съответните устройства – например, HTC Hub е достъпен само за HTC устройства, както и Nokia Drive само за Lumia и така нататък.

Има много начини да заобиколите това ограничение, но с начина на GoodDayToDie (форумен член на XDA-Dev) е може би най-лесно: инсталирате специален XAP (което означава, че трябва да имате developer unlocked устройство), рестартирайте телефона си и готово! Ще можете да инсталирате тези ексклузивни приложения! Има условие: можете да имате достъп само до един OEM Marketplace наведнъж – т. е, ако сте с устройство на HTC и сте инсталирали “Samsung Apps.xap“, ще загубите достъпа до приложенията на HTC. А като инсталирате “LG Apps.xap“, вие отново ще загубите достъп до Marketplace на Samsung и т. н. Добрата новина е, че приложенията, които инсталирате ще продължат да работят и след ден или два устройството трябва да се възстанови автоматично до стандартния Marketplace.

 

Nokia_Apps.xap
Dell_Apps.xap
Samsung_Apps.xap
LG_Apps.xap
Htc_Apps.xap

ако линковете не работят, оставете коментар и ще ги оправя

Един лесен начин за намиране на приложения от Nokia (например) е да търсите за някое популярно като Nokia Maps. След това го отворете и натиснете на връзката “More from Nokia Corporation”. Това ще ви отведе към списък с всички на Nokia приложения.


Упътване:

Ако искате да инсталирате Nokia, HTC, Samsung, LG или Dell приложения, инсталирайте съответния XAP. Трябва да рестартирате телефона си преди да се промени на пазара.
Свързани статии