Home/Новини/Снимки на LG Fantasy E740 с Windows Phone

Снимки на LG Fantasy E740 с Windows Phone

Published On: 10/08/2012
LG, изглежда, се готви да ни покаже нови телефони с Windows Phone по време на мобилния конгрес в края на месеца. Преди дни видяхме снимки на модел с кодовото име LG Miracle, но се оказва, че това може би е същият телефон, който през декември се появи онлайн като Fantasy.

Наскоро смартфонът отново е бил забелязан онлайн на страниците на румънски сайт за обяви, където е бил предложен за продажба, но след това записът е бил свален. За щастие снимките от публикацията са били копирани и са достигнали до GSM Arena. Според информацията моделът носи името LG Fantasy E740 (вероятно така ще се появи в продажба), а от снимките е видно, че става дума за прототип.

Както писахме наскоро, очакваме това да е модел от среден клас, който разполага с 4″ NOVA IPS дисплей с WVGA резолюция, процесор Snapdragon с работна честота 1GHz, 8GB вградена памет и две камери с резолюция 5MP и 1,3МР. Слуховете твърдят, че телефонът включва и поддръжка за безжичната технология NFC. Засега Windows Phone не поддържа тази технология, а скорошни слухове твърдят, че такава съвместимост ще бъде добавена във версията Windows Phone 8 Apollo, която очакваме към края на годината. Ако спецификациите са коректни, това означава, че поддръжката на NFC може да дойде и по-рано.

 

{gallery}smartphones/lg/fantasy{/gallery}
Свързани статии