Home/Новини/Ще има Angry Birds Space и за смартфоните с Windows Phone

Ще има Angry Birds Space и за смартфоните с Windows Phone

Published On: 10/08/2012
Онзи ден излезе новата игра от хитовата поредица Angry Birds – Angry Birds Space, която е достъпна безплатно в Google Play или срещу $0.99 в App Store за iOS. Собствениците на смартфони с Windows Phone със сигурност са се почувствали доста глупаво. Главният изпълнителен директор на Rovio обаче днес потвърди, че Angry Birds Space е в процес на разработка и на версия за платформата на Microsoft.

Точна дата за излизането на играта за Windows Phone все още няма, но Микаел Хед заяви, че вече се работи по създаването на тази версия и отхвърли появилите се вчера слухове, че Angry Birds Space за WP няма да има.
 

Отказ отRovio за поддръжка на Windows Phone би навредил сериозно на имиджа и плановете на Nokia, които ще залагат само на тази платформа при бъдещите си смартфони.


Хед обаче успокои феновете и каза, че Rovio „работи в тясно сътрудничество с Nokia, за да предложи играта за нейните платформи“ и че общата им цел е да „осигурят най-доброто изживяване за феновете, включително тези, използващи Windows Phone“.


{youtube}Zc-XlVLHJDo|600|400|0{/youtube}nixanbal.com
Свързани статии