Home/Новини/Спечелете Nokia Lumia 710 от Виваком и Нокиа България

Спечелете Nokia Lumia 710 от Виваком и Нокиа България

Published On: 10/08/2012
Виваком са подготвили доста интересна игра, в която ще подарят Skoda Fabia и Nokia Lumia 710. Правилата са повече от лесни – отидете в магазин на Виваком и играйте Need for Speed Undercover на специално подготвената Nokia Lumia 710. Направете снимка на екрана с резултата от играта и го изпратете тук >>.

  • Ако си сред 32-та участници с най-добър резултат, ще бъдеш поканен на събитие, на което ще се проведе състезание с истински рали-симулатор. Всички финалисти ще се състезават по двойки и от тях ще бъде излъчен Победителят.
  • Победителят в състезанието с рали-симулатор ще има възможност да влезе в пряк двубой с рали пилота Димитър Илиев и ще спечели голямата награда Skoda Fabia Monte Carlo и впечатляващата Nokia Lumia 710. Следващите 2-ма с най-добър резулта в рали-симулатора ще се сдобият с Nokia Lumia 710.

 

Повече за играта вижте на страницата на Vivacom

 

Другата възможност да спечелите Lumia 710 е ако се запишете във фейсбук страницата на Nokia България. Ако поканите своите приятели да се регистрират ще увеличите шансовете си да спечелите. С всеки регистриран приятел, поканен от вас, шансът ви се увеличава с един.


Повече за играта вижте във фейсбук Nokia

 
Свързани статии