Home/Новини/Слух: Windows Phone 7.6 Tango ще има вграден Skype и Google+

Слух: Windows Phone 7.6 Tango ще има вграден Skype и Google+

Published On: 10/08/2012
Сайтът PocketPC.ch твърди, че от “сигурен източник”, имат изтекла ексклузивна информация и снимки, представящ първите характеристики на предстоящата актуализация. Пре-бета версията на Танго е с билд 7.20.1050.5. Също така дългоочакваните Skype и Google+ са включени в ъпдейта. 

Снимката показва настройките в messaging hub 

 

 

Ето какво пише на страницата на pocketpc.ch:

“В тази ранна beta версия, вграждането на Skype и Google+ все още е на ранен етап. Изглежда, че възможността за провеждане на телефонни разговори посредством Skype не работи. Skype чат и Google+ чат работят добре. Предната камера може да се използва при провеждане на видео разговори със Skype. В тази ранна версия Skype видео разговорите имат проблеми и забиват. Вероятно ще има възможност да провеждане на Hangout (Google+) видео разговори, но не е ясно кога ще се случи. Google+ API-то все още е на доста ранен етап.”

Вероятно причината да не видим приложение на Skype до сега е, че от Майкрософт са решили да го добавят още в Tango, правейки ъпдейта доста значителен. Добавянето като интеграция на Google+ е доста изненадващо.

Надяваме се в следващите седмици да разберем повече за Skype и Google + в Танго и до колко изтеклата снимка не е колаж.

http://www.pocketpc.ch/c/1738-exklusive-vorschau-windows-phone-7-6-tango-skype-g.html
Свързани статии