Home/Новини/След 4 месеца всички отключени телефони с ChevronWP7 ще бъдат заключени

След 4 месеца всички отключени телефони с ChevronWP7 ще бъдат заключени

Published On: 10/08/2012
Изглежда експериментът за предоставяне на евтин developer unlock за Windows Phone приключва. ChevronWP7 спира работа, а всички отключени телефони с него ще бъдат автоматично заключени след 120 дни, считано от 13 Април 2012.

След продажбата на токени за отключване на стойност $ 90 000 само за 2 месеца от Ноември миналата година, екипът на ChevronWP7 прекрати всички по-нататъшни продажби през януари, а причините не бяха много ясни.
 

Цената на услугата беше 9 долара, а целта й беше да осигури на желаещите да създават приложения за WP достъпен начин да тестват написания софтуер – все пак другият начин включва плащане на 99 долара за включване в програмата за разработчици App Hub на Microsoft. Скоро след старта наличните 10 000 ключа бяха изчерпани и вече е ясно, че повече няма да има. Според ChevronWP7 Labs услугата не е успяла да изпълни очакванията, тъй като повечето потребители не са отключвали телефоните си, за да разработват приложения.

Това не трябва да изненадва – всеки разработчик, който сериозно желае да разработва приложения за Marketplace без проблем би платил както $9 долара, така и $99.
 

В рамките на 120 дни отключените телефони чрез ChevronWP7 Labs ще бъдат отново заключени. Добрата новина е че всички потребители, които са купили токен, имат възможност за ъпгрейд за едногодишно членство в Microsoft App Hub като това им позволява да останат отключени за 12 месеца.
 

Повече за безплатното членство в App Hub прочетете в ChevronWP7 Blog
Свързани статии