Home/Новини/Още един член от екипа на Windows Phone напуска

Още един член от екипа на Windows Phone напуска

Published On: 10/08/2012
 Джеф Уилкокс, който е старши софтуерен инженер в “Майкрософт” и е отговорен за много аспекти на Windows Phone SDK (7.0, 7.1), отива в Azure екипа на Microsoft, за да работи върху техните облачни услуги. От личния му блог:

 

Реших, че за 2012 г., бих искал да се преместя в екипа на Windows Azure, за да се съсредоточа върху проекта с отворен код на облака на Майкрософт. В Microsoft ние все повече и повече участваме в нови и вълнуващи и успешни  високотехнологични проекти като Node JS – ние дори започнахме да използваме GitHub.

 

Работа на Уилкокс е от ключово значение за Windows Phone разработчиците, като им дава необходимите инструменти и трикове, за да направят работата си по-лесна. От сайта wpcentral.com са попитали Джеф кой е любимият му принос за Windows Phone SDK:

 

Това, с което най-много се гордея е Pivot control за екипа на Windows Phone – аз работих здраво, за да го дам на разработчиците в 7.0 и се оказа доста добро. Няколко бъга (да, като SelectedIndex) бяха проблем, но ние отделихме ужасно много време да ги оправим и съм щастлив да го видя в десетки хиляди приложения за Windows Phone на пазара. По едно време не бяхме сигурни, че ще предоставим  Pivot контрол “Панорама” на разработчиците.: -), но накрая всичко се оказа страхотно!

 

Много от вас знаят за работата му от приложението: 4th & Mayor. Джеф е човекът, който стои зад супер популярния Foursquare, който започна като алтернатива и сега е с 60 000 редовни потребители и бързо се превърна в едно от най-добрите приложения за платформата. Добрата новина е, че Джеф ще продължи да работи на 4 и 4th & Mayor през 2012 г. и 2013 г. с редовни актуализации, включително и десктоп версията за Windows 8 за Microsoft Store.  

 

Източник: блога на Джеф Уилкокс

Чрез WPcentral.com
Свързани статии