Home/Новини/Официален списък с промените в Windows Phone 8.1 Update 1

Официален списък с промените в Windows Phone 8.1 Update 1

Published On: 20/05/2013
Microsoft публикува списък с промените в Windows Phone 8.1 Update 1 с билд 8.10.14141.167 или 8.10.14147.180. Те включват:

 

Папки. Папки ви позволяват да организирате началния екран така, както искате. Просто сложете една плочка върху друга, за да създадете папка. 
 
Съобщения. Комбинирайте множество текстови съобщения в едно и ги препратете на някой друг. 
 
Селекция. С подобрено избиране, сега можете да изтриете множество обаждания, съобщения или контакти. 
 
Apps Corner. Apps Corner ви позволява да определите приложения, които други хора да използват на Windows Phone. Идеално за физически лица и всякакви по размер организации, които да предоставят само основните приложения за използване за работа, училище или по друга причина. 
 
Аларми. Сега можете да персонализирате времето за повтаряне на алармата и след това да се насладите на малко повече сън. 
 
Приложения за аксесоария. Използвайте приложения за аксесоари, за да получавате известия от вашия телефон на вашия умен часовник, активен калъф на телефона, фитнес тракер, или други видове аксесоари. 
 
Споделяне на интернет. Сега можете да споделяте вашата мобилна връзка за данни през Bluetooth, така че да получите интернет връзка на повече видове устройства. 
 
VPN. VPN вече поддържа L2TP, което ви позволява да се свържете с други VPN услуги. Дали да се свържете с VPN за работа или лична употреба, можете да го направите на вашия Windows Phone. 
 
Аудио помощник. Сега поддържа машинопис и начин за  да изключите подсказки за контрол и бутони, ако не искате да се прочитат на глас. Някои други подобрения на разказвача ви помага да отключите телефона си малко по-бързо, да намерите и да използвате бутоните назад, начало и търсене по-лесно, и да ви каже когато екранът на вашия телефон е включен или изключен.
Свързани статии