Home/Новини/Изтекли снимки на Tango и нови функции

Изтекли снимки на Tango и нови функции

Published On: 10/08/2012
Руският сайт WP7Forum.ru са публикували интересна информация относно Windows Phone Tango и за ограниченията, които идват с 256 MB Windows Phone.

 

Първо някои основни промени. Tango ще поддържа много нови държави, те ще бъдат в състояние автоматично да изтеглят и актуализират приложения чрез Zune и ще се увеличи броя на предварително инсталираните приложения от 16 на 40.

Това също ще доведе до нови функции като управление на контактите директно на SIM картата, а също и възможността да записвате контакти на SIM картата. Това ще улесни прехода от телефон към смартфон при потребителите.

  Ще има нови настройки за роуминг, което ще позволи на потребителите да избират “без”, “местен” или “международен” роуминг.

Също така потребителите ще могат да прикачват множество файлове към едно MMS съобщение, включително снимки, аудио и видео. 

WP7Forum.ru също така говори за 256-те MB RAM. Устройствата с 256 MB няма да могат да инсталират някои приложения. Освен това ще има и други ограничения като например няма да се  актуализират автоматично Live tile-четата на външни приложения. 


В допълнение емисиите (podcasts) няма да бъдат управляеми от устройството. Ще може да се стриймва видео само до 4 Mb, а поддържаното кодиране ще е само H.264 v2. Освен това на производителите на устройства ще бъде позволено да доставят устройства с 3 мегапиксела или по-високи камери. Няма да може да се ъплоудват автоматично снимки до SkyDrive.
 
Свързани статии