Игри за WP7: ByeByeBrain

Published On: 10/08/2012Tags:
Това е още една зомби/Tower defence игра за вашия смартфон с Windows Phone. Не бъдете песимисти, ByeByeBrain е прекрасно анимирана игра. Въоръжени с пет различни, ъпгрейдващи се , доброволци, които да защитават града от нахлуващите орди от зомбита, играта има целта на всяка Tower defence – предотвратяване на ордите от преминаване от едната страна на вашия екран на Windows Phone на другия. С унищожаването на зомбитата, вие печелят пари и за всяко зомби, което оцелява, губите живот (вие имате само двадесет от тях).
 

Главното меню е с ясни опции – за да продължите игра, да започнете нова игра, да видите настройките си, да видите помощни екрани, преглеждате онлайн табло, както и достъп до ByeByeBrain Facebook страница. Опции за контрол на звуковите ефекти и нива на яркостта на екрана. Също така имате възможността да играете, докато слушате музика във фонов режим.

Всяка защитна единица може да бъде ъпгрейдната три пъти. Те са:

  • The Spanker : – най-евтиният доброволец в битката срещу зомбита. Той започва, въоръжен с бухалка и може да бъде модернизиран с брадва и след това нинджа меч.
  • The Colonel : полковникът е интересен герой, който започва с хвърляне на пържено пиле по зомбитата, прогресира до шунка и накрая пържола.
  • Fuzz: Fuzz е представител на правоохранителните органи, който е въоръжен с пистолет, може да бъде надстроен до пушка и до картечница.
  • The Cleaner: единствената жена защитник в бандата и тя е избрала огъня като оръжие. Тя започва бавно с аерозол, може и по-лек след това удря с факел и накрая военен клас огнехвъргачка.
  • The Nerd: Последно, но не на последно място имаме Nerd, който използва електричеството като негово оръжие . Постепенно се ъпгрейдва от малко джобна единица до голяма раница със красива каска.
     

Има и мини-игра, приложени към всеки един от героите, която можете да играете, за да им даде един последен, временен ъпгрейд на оръжия. Мини-играта е “докоснете точки, преди да изчезнат” и при успех оръжията стават изключително мощни. Това е чудесен начин да се справите с по-големи орди зомбита. В прогреса в играта, мини-игри, стават по-сложни.

{youtube}AC8XCIbfMUA|550|400|0{/youtube}


 
ревюто е взето от WP Central
Свързани статии