Home/Новини/За паметите на телефоните

За паметите на телефоните

Published On: 10/08/2012
Паметта (Storage) е важна част от вашия Windows Phone (и от всеки мобилен телефон, разбира се). Независимо дали просто сваляте и игри, правите снимки и видео, или качвате музиката и видео на вашето устройство, трябва да имате гигабайти, които да пазят тази информация на вашия WinPhone. 

 

Така че когато решавате за кой телефон да похарчите трудно (а може би не толкова трудно ;) ) спечелените си пари и особено когато подписвате дългосрочен договор с оператор, трябва да се имате предвид рекламираното място за съхранение на устройството. Не забравяйте, че на Windows Phone телефоните не могат да бъдат добавени microSD карта за съхранение.


Всеизвестно е, че рекламираните “16GB” или “8GB” за съхранение не е количеството, с което в крайна сметка може да разполагате. То варира въз основа на файловата система, типа на паметта, както и системните файлове. Но това, което може би не осъзнавате е колко голяма всъщност е разликата между някои от новите 2-ро поколение телефони на пазара в момента.


За щастие хората от WPCentral са подготвили списъка по-долу, който показва “Total Storage” за всеки един от тестваните от тях устройства. “Total Storage” е по същество пространството за съхранение на вашия Windows Phone, което може да видите или да използвате за съхранение на файлове (по-малката стойност е размерът с който разполагате).

Както можете да видите, устройства, твърдящи за  “16GB” памет има доста разлика, и ако всеки един байт е от значение за вас, определено трябва да разгледате тези цифри, когато сте решили да си вземете нов телефон с Windows Phone.

Ако вашият телефон показва други цифри или не е описан, споделете в темата във форума!


КАК ДА: USB STORAGE ENABLER

http://www.wpcentral.com/not-all-phone-storage-born-equal

Свързани статии