Home/Новини/Две нови функции в Bing Search за Windows Phone

Две нови функции в Bing Search за Windows Phone

Published On: 10/08/2012

Екипът на Bing Великобритания публикува интересна статия на официалния блог, разкриваща детайли за две нови функции за интегрираната търсачка в Windows Phone.

Bing Vision за Windows Phone (натиснете лупата, след което бутона с око между нотата и микрофона) вече дава възможност на потребителя да открие информация за продукта като сканира QR кодове и Microsoft Tags с камерата, но сега ще бъдат поддържани и баркодове на CD, DVD и корици за книги. Както и показване информация за продукта, услугата ще провери наличността и ще може да сравни цените. Тази функция е налична от днес (разбира се за България проверката за наличност на продукта в района няма да я има, поне каквото съм сканирал до сега, не е излизало. Същото се отнася и до сравняването на цените).

 

Другата функция обхваща възможността на потребителите да направят снимка на статия от вестник (или списание) и Bing Vision ще извлече дигиталната версия, ако има такива. Тази функция трябва да бъде пусната през март и ще осигури достъп до над 3000 публикации в целия свят. Ще видим дали ще работи с българските вестници и списания.

Източник: Bing UK Blog
Свързани статии