Home/Новини/В Китай ще се появи ZTE Tania с по-мощен процесор

В Китай ще се появи ZTE Tania с по-мощен процесор

Published On: 10/08/2012
Скоро ZTE възнамерява да пусне смартфона ZTE Tania на вътрешния пазар. Поради това, производителят реши да направи своя смартфон по-конкурентоспособен и с по-мощен процесор.

 В досегашната версия на ZTE Tania се използваше хардуерната платформа Snapdragon S2 MSM8255 с едноядрен процесор, тактовата честота на който е 1 GHz. Но в обновения смартфон, ще присъства по-мощен чипсет (най-вероятно MSM8255T), като честотата на процесора вече ще бъде 1.4 GHz. Актуализирана ще бъде и операционната система на смартфона, която вече ще е Windows Phone 7.5 Refresh (кодово име Tango). Въпреки, че ZTE няма друг избор, тъй като това е единствената операционна система на Microsoft с китайска локализация.

Все още не сме съвсем сигурни, дали ZTE възнамерява да пусне тази версия на ZTE Tania извън пределите на Китай. Но някои източници смятат, че това няма да се случи и европейската версия на смартфона, както и преди, ще си остане с 1 GHz процесор.

Точната дата на началото на продажбите на ZTE Tania в Китай все още не е известна. Но имаме сведения, че апаратът ще се появи на пазара преди края на този месец.


източник: CNMO

текст: kaldata.com
Свързани статии