Home/Новини/Във Facebook: Nokia България вече е Microsoft Lumia Bulgaria

Във Facebook: Nokia България вече е Microsoft Lumia Bulgaria

Published On: 12/08/2014
Официалната страница във Facebook Nokia България от днес вече е с ново име – Microsoft Lumia Bulgaria, а като официален интернет адрес е посочен http://www.microsoft.com/mobile.

Описанието на страницата е обновено със следния текст:

Microsoft съществува за да помага на хората и бизнесите да реализират своя потенциал. Да им помага да постигат повече. Lumia устройствата отдавна се стремят да ви доставят изживяването, което желаете – просто и лесно. Позволява личностното изразяване, улеснват вземането на решения и изпълняването на задачи, правейки комуникацията лесна и забавна.Ние произвеждаме мобилните устройства Lumia за да пасват на всеки джоб. Устройства, които обединяват най-новия софтуер с най-бързите процесори; които идват с най-добрите официални приложения, включително и такива от трети страни; които предлагат Cortana – нашата собствена персонална асистентка и използват OneDrive за безпрепятствена интеграция, защото всеки трябва да разполага с най-новата и най-интуитивна технология, с която да постига своите цели!

Сайтът nokia.bg все още зарежда http://www.nokia.com/bg-bg/, но това ще се промени съвсем скоро. Междувременно официалният Nokia блог conversations.nokia.com също се премести на нов адрес http://lumiaconversations.microsoft.com/, но все още не е активен.

 Microsoft Lumia Bulgaria

 
Свързани статии